Lees hier de uitgave 2015 juli-augustus van het sint-pauluskrantje.

Begin juli ... ons vakantiekrantje.

Misschien zit je al verweg te genieten aan een zonovergoten strand of waagje je 'in het zweet uws aanschijns' aan een klim naar de top. Of ben je net als wij deze dagen, bezig met het afwerken van al wat nog dringend moet gebeuren,
eer je met gerust gemoed kan vertrekken?
Hoe dan ook of je uitzwermt naar verre oorden of anderen uitzwaait en met wat heimwee thuisblijft,
we wensen je een tijd toe om in alle rust op adem te komen.

* Ondertussen onthalen Sint-Paulusvrienden vele bezoekers en werd de kruisweg van Walem in verband met de Eerste wereldoorlog aangebracht in de pandgang.
* Vier zomerse avonden zal de Dominicaanse St.-Pauluskerk Franciscus uitnodigen ons te begeesteren met zijn gedrevenheid.
* Bruno Segers beëindigt zijn pleidooi voor het afscheid van “de moderne God”.
* 15 augustus zal weer een liturgisch hoogtemoment zijn, bekrachtigd door de “Messe solenelle à l’honneur de St.Cécile” van Charles Gounod door “deChorale” en de “Musici Dominicanorum” olv. Gastdirigent Paul Dinneweth.

Geniet van de grote en kleine wonderen waar je in doordeweekse drukte aan voorbij holt. Leef intens, geniet in geuren en kleuren, met al je zintuigen en van kop tot teen.
Een goed boek, op ontdekkingstocht door eigen stad, een warme ontmoeting ... al wat deugddoend is: laat het maar op je afkomen.
'Als de ziele luistert' ...

Een hartelijke groet namens het parochieteam,

Jos Phlippo en pastoor Paul Scheelen